Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin güdük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, natürel kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı deruni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik gibi faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha faik bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın çabucak birlikte kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını açıklamak gerekir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan mürtefi başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Siz de yangın bapsı fiyatları için malumat yok etmek bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının isabetli standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tayin etmek derunin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı Yangın Çıkış Kapısı insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma makul şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya konuyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde Yangın Çıkış Kapısı kaliteli olması, düzgün malzemelerden bünyelması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en tendürüst Yangın Merdiveni Kapısı bapların binanın bünyesına yakışır çelik gibi malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği değhizmetmemiştir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın ve ivedi vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu kol temelı modellerde olağan kapı koluna analog. 

Report this wiki page